Reparation

Reparationer hos HenTech Solution

Hos HenTech Solution har vi mulighed for at reparere dine tætninger eller lappe glideringe til jeres udstyr. Derudover udfører vi test på patrontætninger, både statisk og dynamisk.

Når vi modtager dine tætninger, udarbejder vi en fejlrapport hvor tætningen gennemgås teknisk. På baggrund heraf fremsender vi et tilbud på renovering af tætningerne, samt forslag til hvorledes tætningens standtid kan øges f.eks. ved ændret materialevalg. Når tilbuddet er godkendt udføres renoveringen.
Er der tale om en patrontætning tryktestes tætningen 5 minutter statisk og 5 minutter dynamisk. Testresultatet kan fremsendes sammen med tætningerne og vi lagrer resultaterne i 2 år.

HenTech Solution gør brug af dele fra anerkendte producenter

HenTech Solution reparerer og renoverer mekaniske akseltætninger uanset fabrikat. Vi anvender i videst muligt omfang originaldele fra tætningsproducenter som Anga, HUHNSEAL, John Crane, Chesterton, Burgmann (EBI), AESSEAL og Flowserve. Du kan læse mere om nogle af de forskellige producenter under mekaniske akseltætninger.

Hvis du ønsker, at vi benytter dele fra specifikke producenter som Burgmann (EBI), John Crane, AESSEAL eller andre producenter, så kontakt os og vi kan guide dig i forbindelse med jeres reparation.