Mekaniske akseltætninger

Mekaniske akseltætninger til pumper og mixere

Mekaniske akseltætninger anvendes til at tætne akselgennemføringer på roterende udstyr, typisk pumper og røreværker, så blandt findes i farmaceutisk, traditionel og fødevarer industrien.

Med en mekanisk akseltætning forhindres slitage på pumpens eller røreværkets vitale dele, da alle komponenter i tætningen er relativt stationære. Der er således en stationær del, som sidder i et dæksel og en roterende del som følger med akslen rundt. En mekanisk akseltætning er en sliddel som over tid vil forgå, men ved korrekt valg af materialer kan standtider være op til 6 år eller mere afhængig af applikationen.

Vore leverandører

Anga har leveret mekaniske akseltætninger siden 1982. Angas tilgang til tætninger er, at der skal tilføres ny viden og ikke blot kopieres. Da Anga udviklede en serie af gassmurte tætninger var det derfor muligt at udtage patenter på det udførte arbejde.

Flex-a-seal har specialiseret sig i metalbælgstætninger til opgaver hvor varme eller kemi umuliggør brugen af dynamiske gummi dele. Ligeledes har Flex-a-Seal en unik split seal, der ved montage kun består af 2 komponenter som samles med 4 skurer.

HUHNSEAL har gennem en årrække positioneret sig som OEM leverandør af tætninger til fødevareindustri. Tætningerne produceres til højeste standard under EHEDG, 3A, FDA og EN1935/2004.

Hecker Werke, mekaniske akseltætninger, producerer en række tætninger til EN12756.

Chetra er specialister i tætninger til olie- og kemisk industri til opgaver, hvor en standard tætning ikke er nok.

HenTech Solution’s egen serie af mekaniske akseltætninger inden for standard gummibælg og O-ringstætninger til traditionel og fødevarer industri.

Mekaniske akseltætninger hos HenTech Solution

HenTech Solution tilbyder et af markedets bredeste programmer af mekaniske akseltætninger fra en række leverandører, som alle er specialister på deres område. Du er derfor sikker på, at vi tilbyder den rigtige tætning til netop din opgave og dine behov. Kontakt os hos HenTech Solution, og vi finder den optimale løsning til dine tætningsbehov.