Hvad måles du på?

Hos HenTechSolution samler vi på succes historier, hvor samarbejdet mellem dig som kunde og vi som eksperter i mekaniske akseltætninger og filtrerings løsninger lykkes så dine målekriterier opfyldes og dit anlæg overgår de opstillede forventninger.

I oktober 2013 monteredes 2 mekaniske akseltætninger på en vakuum inddamper hos en førende dansk proces virksomhed. Montagen var en del af en gennemgribende mekanisk renovering af maskinen hvor samtlige pakninger og sliddele blev udskiftet og blev bragt up to date på alle fronter.

HenTech Solution blev udvalgt som samarbejdspartner for de mekaniske akseltætninger. Sammen med kunden blev ideal driften beskrevet ligesom alle ekstrem situationer blev analyseret. HenTech Solution valgte at levere en tætning fra Anga i Polen med lejer formonteret så montagen blev gjort så enkel som mulig. Resultatet var enestående.

Hvor man tidligere havde en standtid på 3 uger for tætningerne og en lav uensartet produktivitet oplever man nu en høj ensartet produktion og foreløbigt har maskinen kørt uden reparationer i 12 måneder. At det ikke blot er en enlig svale eftervises ved det faktum at 3 tilsvarende maskiner fik samme tur med samme resultat. Alle maskinerne leverer høje og identiske driftsresultater til kunden efter ombygningen.

Alene på reparationer relateret til tætningerne eller mangel på samme, sparer kunden således et seks cifferet beløb årligt og så er der ikke taget hensyn til øget produktivitet og ensartethed af produktet.